1

Closed

'spri_service' expects parameter '@account

description

Hi. I am running the latest version but am getting the fatal error "'spri_service' expects parameter '@account" on some of my servers:-
 
27/01/2009 9:39:12 a.m. Opening Log
27/01/2009 9:39:12 a.m. SQLH2 ver. 2.1.3.0 19/12/2008 12:57:56 p.m.
27/01/2009 9:39:12 a.m. Status: Init
27/01/2009 9:39:12 a.m. WARNING: There are no PerfProviders in the config file
27/01/2009 9:39:12 a.m. Status: Initializing repository: (local)
27/01/2009 9:39:12 a.m. Status: Repository Database: SQLH2Repository
.....
27/01/2009 9:43:50 a.m. ERROR: Procedure or function 'spri_service' expects parameter '@account', which was not supplied.
27/01/2009 9:43:50 a.m. Status: Closing Unit 8
27/01/2009 9:43:50 a.m. ERROR: dbo.spri_service
27/01/2009 9:43:50 a.m. WARNING: WMI Collector encountered critical error. Abandoning Collector.
27/01/2009 9:43:50 a.m. ERROR: dbo.spri_service
27/01/2009 9:43:50 a.m. ERROR: xxxxxx: Collection failed; Error:StorSyntaxErrorNonQuery; Provider Error: 201
27/01/2009 9:43:50 a.m. ERROR: Critical Repository Failure
27/01/2009 9:43:50 a.m. SQLH2 is shutting down
27/01/2009 9:43:50 a.m. Closing Log
Closed Mar 18, 2009 at 6:05 PM by pgv
fixed in 2.1.004

comments

u102768 wrote Jan 27, 2009 at 1:26 AM

FWIW, 4 of the 5 servers that are failing are the only ones we have running Win 2000.

pgv wrote Jan 31, 2009 at 12:50 AM

The problem is at the line 1108 in Collector_WMI.cs.
Most likely Win 2000 doesn't return the property. You can fix it yourself if you want, or wait till I have an opportunity to make the fix.

u102768 wrote Feb 16, 2009 at 9:52 PM

Thanks, I am happy to wait as it is only a small number of servers that is affected.